Mijn naam is Nicol Oonk. Mijn loopbaan ben ik begonnen als financieel administratief medewerkster bij verschillende bedrijven. Daar groeide mijn passie voor het administratieve vak. Hierdoor ben ik in 2009 gestart met de opleiding HBO accountancy en ben aan de slag gegaan als assistent-accountant bij een accountantskantoor. Hier groeide mijn passie om mensen en ondernemingen te ondersteunen.

In de jaren die ik als assistent-accountant heb gewerkt, ben ik kleine ondernemingen van vrienden en kennissen gaan ondersteunen. Ik ontdekte hier mijn passie om als zelfstandige te gaan werken. In juni 2017 heb ik de sprong gewaagd en ben ik Oonk Administratie & Advies gestart.

In de jaren dat ik bij het accountantskantoor heb gewerkt, heb ik administraties, jaarrekeningen en belastingaangiftes in alle kleuren, vormen en formaten langs zien komen. Hierdoor heb ik een ruime ervaring opgebouwd in het ondersteunen van allerlei ondernemers en bedrijven.

Ik werk graag samen met ondernemers die passie voor hun vak hebben! Ik neem u de zorg rondom uw administratie graag volledig uit handen, zodat u zich compleet kunt richten op het vakgebied waar u goed in bent.

Indien u meer persoonlijke informatie over mij wilt weten, kijk dan eens op mijn Linkedin profiel.